L'Ametlla de Mar incorpora els Pokémon al plànol turístic

El mapa inclou els gimnasos i les 'pokeparades' que hi ha al nucli urbà

Plànol amb els Pokémon i els gimmnasos de l'Ametlla de Mar
Plànol amb els Pokémon i els gimmnasos de l'Ametlla de Mar | Cedida
S.C.
22 d'agost de 2016, 17:00
Actualitzat: 23 d'agost, 11:56h
Des que fa uns mesos la febre dels Pokémon Go ha inundat els carrers, més d’un se les ha enginyat per rendibilitzar esta moda. El Patronat de Turisme de l’Ametlla de Mar no s’ha quedat enrere i ha editat un mapa perquè els turistes que visiten el municipi puguen fer-ho, a més, gaudint d’esta aplicació que fa furor a tot el món.

El mapa inclou les pokeparades i gimnasos que es poden trobar al nucli urbà de l’Ametlla de Mar i es troba disponible al perfil de Facebook del Patronat de Turisme, a la seua pàgina web i també, presencialment, a l’oficina de turisme del municipi.

La iniciativa es va posar en marxa a mitjan juliol i des d’aleshores ha tingut força èxit. El plànol senyalitza 4 gimnasos dins del poble i també unes quantes pokeparades que coincidixen amb els llocs més emblemàtics del municipi.

Pokémon Go es pot descarregar a la Play Store de Google per Android i a l'AppStore d'Apple per iPhone. El joc, basat en la geolocalització i la realitat augmentada, permet als usuaris trobar premis en diferents ubicacions a les quals s'ha de desplaçar físicament per tal d'obtenir-los, en forma d'elements del joc o de personatges de la saga Pokémon.