L'Estat destina 120.000 euros a obres d'emergència a l'antic edifici de les Aduanes de la Ràpita

L'immoble presentava una situació de perillositat sobretot pels vianants

ACN
20 d'agost del 2016
Vista de la façana, amb elements de protecció a les baranes, de l'edifici de les Aduanes a la Ràpita.
Vista de la façana, amb elements de protecció a les baranes, de l'edifici de les Aduanes a la Ràpita. | Google Street View
El Consell de Ministres, a proposta del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, ha autoritzat este divendres destinar 120.000 euros a obres d'emergència per assegurar els forjats de l'edifici situat a la plaça de Carles III, número 48, a Sant Carles de la Ràpita.

Es tracta de l'antic edifici de les Aduanes, que té adscrits tres efectius de vigilància costanera de la demarcació de Tarragona. El Ministeri ha determinat la necessitat de mesures urgents per a la reparació d'este immoble edifici per la seua situació de perillositat, sobretot pels vianants.

Segons el Ministeri, davant les condicions de perillositat de l'immoble, especialment per als transeünts, el 10 de juny de 2016 es va tancar i precintar i es van desallotjar les persones i els estris. Després de les converses mantingudes amb la Capitania Marítima i amb l'Ajuntament de la localitat, el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient va declarar l'emergència de les obres de consolidació dels forjats de l'edifici i ha autoritzar la seva execució en el termini d'aproximadament un mes.