Trens Dignes lamenta que el govern utilitze els mitjans per desprestigiar-los

A més, asseguren que “reconèixer i valorar positivament” les millores assolides fins ara no trau que puguen “seguir criticant aquelles mancances encara existents”

Foto d'arxiu de membres de la Plataforma Trens Dignes.
Foto d'arxiu de membres de la Plataforma Trens Dignes. | ACN
Redacció
28 de juliol del 2016
Actualitzat el 02 d'agost a les 8:52h
La Plataforma Trens Dignes de les Terres de l’Ebre qualifica com a “lamentable” els retrets del delegat del Govern de les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, que este matí ha rebutjat les crítiques de la plataforma cap a la Generalitat per haver accedit a incloure 8 minuts de retards en els nous horaris de la R-16.

“Utilizar els mitjans de comunicació per mirar de desprestigiar una associació sense ànim de lucre que defensa el territori és una trista manera d’exercir els càrrecs polítics i un insult a la lluita que estem portant a terme i a la intel·ligència dels nostres arguments”, ha etzibat la PTD en un contundent comunicat.

A més, asseguren que “reconèixer i valorar positivament” les millores assolides fins ara no trau que puguen “seguir criticant aquelles mancances encara existents”. “Hem valorat positivament la tasca del Govern sempre que ha calgut: rebaixa de tarifes, nova freqüència a última hora des de Tortosa, aturada de l’Euromed, etc. Només cal revisar els nostres comunicats i declaracions. Això, però, no ens ha de fer callar les veritats i la veritat és que incloure els retards als horaris és fer trampa”, insisteixen.

 El comunicat de la PTD acaba dient al delegat del Govern que “s’han d’acceptar les crítiques quan són certes i caldria humilitat i menys partidisme”. “Reconèixer que el gruix de les incidències a les Terres de l’Ebre són culpa d’Adif i Renfe –com hem fet sempre- no ha de fer que la Generalitat oblide quina és la seua part de responsabilitat en l’assumpte. Ni més ni menys. A cadascú el que li pertoca i amb respecte per la tasca voluntària que desenvolupem els col·lectius socials”, conclou.