Represes les obres per acabar la l’auditori municipal de la Ràpita

L’empresa Edifisa Enter SL va ser l’adjudicatària dels treballs que resten per enllestir l’edificació d’esta obra emblemàtica per a la població, amb un pressupost d’1,6 M€ i un termini d’execució de 9 mesos

Imatge de les obres de l'auditori municipal de la Ràpita
Imatge de les obres de l'auditori municipal de la Ràpita | Cedida
Redacció
06 de juliol del 2016
Actualitzat el 08 de juliol a les 8:54h
Les obres que han de permetre acabar la construcció de l’auditori municipal de La Ràpita tornen a estar en marxa. L’empresa Edifisa Enter SL va ser l’adjudicatària dels treballs que resten per enllestir l’edificació d’esta obra emblemàtica per a la població, amb un pressupost d’un 1,6 M€. Paral·lelament, l’Ajuntament treballa per avançar en el procés d’adjudicació que ha de permetre completar l’auditori amb els corresponents equipaments.

L’obra, que va quedar aturada el 2013 i ara s’ha reprès, preveu disposar d’un equipament el màxim versàtil possible per tal que puga tindre activitat al llarg de tot l’any. Per això s’instal·laran grades retràctils que ham de permetre habilitar una sala diàfana si els actes així ho requerixen. També s’han projectat bucs d’assaigs que es posaran a disposició de la ciutadania, en concret de les entitats i grups que precisen d’un espai on assajar en condicions.

El Projecte bàsic i d’execució per a la finalització de les obres de l’auditori municipal de Sant Carles de la Ràpita especifica també l’acabament de diversos elements, com la pell exterior i coberta de l’edifici, que el dotaran de la seua imatge definitiva, el vestíbul d’accés, l’àrea d’administració i la sala principal; també l’escenari, on s’han d’instal·lar els acabats acústics, l’enllumenat i els paviments especials. A més a més, es preveu l’habilitació d’una àrea d’aparcament per als futurs usuaris de l’Auditori municipal, amb un centenar de places, i que estarà ubicat al costat sud de l’edifici, integrat en una zona verda.

El projecte de l’Auditori Municipal de la Ràpita, ubicat entre els carrers Vall de Safan i Arxiu de Simancas, tenia construïda fins ara l’estructura de l’edifici, els tancaments exteriors i la compartimentació interior, part de les instal·lacions elèctriques i de climatització, serveis sanitaris, camerinos i altres dependències de la planta soterrani, com la sala d’assaig. També part de la caixa escènica, amb l’estructura de la pinta i les passarel·les, que han de permetre utilitzar l’espai com a teatre.