L’ICS aprova una nova direcció a l'Hospital Verge de la Cinta

Juan Victorian Peralta Biosca assumix la direcció de l’hospital tortosí

Redacció
28 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:16h
Vista de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.
Vista de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. | Cedida
La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’ICS ha aprovat els nomenaments de Juan Victorian Peralta Biosca com a director de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i el d’Albert Pons Porta com a director de centre de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. També ha deixat sense efecte el nomenament de Salvador Pallejà com a director de centre de l’Hospital Verge de la Cinta. La Comissió Executiva li este a través d’un comunicat la “dedicació i compromís” amb la institució durant tot aquest temps.

Juan Victorian Peralta Biosca és llicenciat en medicina i cirurgia, diplomat en medicina laboral pel Ministeri de Treball i Seguretat Social, diplomat en gestió gerencial hospitalària per l’Escola d’Alta Direcció i Administració (EADA), i màster en gestió sanitària per la Universitat de València. Ha estat director de centre de l’Hospital Arnau de Vilanova, gerent del Servei Català de la Salut (CatSalut) de l’Alt Pirineu i Aran, gerent territorial de l’ICS de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran i adjunt a la gerència de Gestió i Serveis Sanitaris de Lleida, entre d’altres.

Albert Pons Porta és llicenciat en medicina i cirurgia, diplomat en gestió de serveis clínics per EADA, diplomat en gestió hospitalària per ESADE i màster en economia i salut i gestió sanitària per la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra. Ha estat facultatiu adjunt del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Joan XXIII i de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Pius de Valls, gerent de l’Hospital Pius de Valls, director assistencial del Consorci Sanitari Integral i director de l’empresa pública Gestió i Prestació de Serveis Sanitaris (GiPPS).