Cap de setmana de comerç local i degustacions gastronòmiques a l'Ampolla

L'associació d'empresaris de l'Ampolla organitza GastroAdela.com, la primera Fira Gastronòmica i Comercial de l'Ampolla entre el 3 i 5 de juny

1200_1464966869cartell2
1200_1464966869cartell2
Redacció
03 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:14h
Els comerços de l'Ampolla surten al carrer este divendres al vespre i durant tot el cap de setmana. L'associació d'empresaris de l'Ampolla Adela ha organitzat la primera edició de GastroAdela.com, una fira Gastronòmica i Comercial on participaran més de 30 establiments, entre els quals hi ha botigues, restaurants, hotels, cellers... La mostra s'instal·larà al carrer Vista Alegre, en plena façana marítima de la població, i es podran trobar demostracions de comerç local, degustacions culinàries, atraccions per als més menuts i, a més, el visitant es podrà beneficiar de descomptes per les botigues del poble.

La Fira comptarà amb la presència de reconeguts cuiners, com Avelino Ramon del Restaurant Daluan, guanyador d'un sol de la guia Repsol i Jeroni Castell, del Restaurant Les Moles, premiat amb un sol i una estrella Michelin. També faran una demostració dels seus plats el cuiner de l'Antic Molí, Vicent Guimerà, que va guanyar el concurs nacional de llagostí 2003 i Ly Leap, un dels millors innovadors de la cuina oriental a Catalunya des del restaurant Indochine. A més a més, també hi serà Pere Tàpies. Recordat pel seu passat de cantautor i locutor, Tàpies és conegut per la seua feina de divulgació de la cuina catalana.

La Fira GastroAdela.com també tindrà un caràcter solidari. Es posaran a la venda polseres al preu de tres euros, i de cada polsera venuda, un euro anirà destinat a l'associació esportiva JCP7. La polsera també permetrà entrar en el sorteig d'un cap de setmana rural o diverses nits d'hotel a l'Ampolla.