La Policia Local d'Amposta deté dos individus per un robatori amb força en un habitatge de la ciutat

Van ser sorpresos in fraganti dintre de l'habitatge pel mateix propietari

Objectes intervinguts per la Policia Local d'Amposta.
Objectes intervinguts per la Policia Local d'Amposta. | Cedida
Redacció
27 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:34h
La Policia Local d'Amposta va detindre el 23 de maig dos individus, de 37 i 25 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força en un habitatge al carrer Corsini d'Amposta. Els dos presumptes lladres van ser detinguts mentre circulaven pel carrer Barcelona, segons ha informat avui la Policia Local d'Amposta. 

Els dos detinguts, amb la col·laboració d'una tercera persona, que va ser localitzada i detinguda pels Mossos d'Esquadra, van ser sorpresos in fraganti dintre de l'habitatge pel mateix propietari, que també estava a l'interior.

Gràcies a les accions del propietari i d'un altre testimoni, que va informar a la Policia Local, els agents van poder intervenir el vehicle i detenir als presumptes autors del robatori. En la intervenció els agents també van intervenir diversos estris utilitzats per inhabilitar el bombí del pany de la porta i així poder entrar a l'immoble.

La manera d'actuar d'estos pressumptes delinqüents era trucar al timbre de l'habitatge, i si no contestava ningú, forçar el bombí i entrar a robar mentre una tercera persona vigilava els accessos de l'habitatge per avisar-los si s'hi apropava algú. En este cas, el propietari es trobava dintre i els va sorprendre quan havien accedit.

A Amposta, durant el mes de maig ja s'havia produït un altre cas de robatori d'este tipus.

Gràcies a la col·laboració ciutadana i la ràpida actuació dels agents policials, aquest cop es va poder detenir als presumptes autors dels fets. Els detinguts van ser traslladats conjuntament amb les diligències al Cos de Mossos d'Esquadra per la continuació de la investigació i van passar a disposició judicial durant el dimecres 25 de maig.