Els treballadors critiquen el menyspreu d'Ercros a Flix, mentre l'empresa anuncia beneficis de 17 MEUR

El comitè d’empresa també s’ha fet ressò d’algunes informacions que apunten la intenció d’Ercros d’augmentar el sous als membres del Consell al voltant d'un 30%

Redacció
26 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:39h
El Comité d’Empresa d’Ercros ha Flix ha mostrat la seua indignació pel fet que l’empresa química “condemne a un futur incert” a “moltes famílies” de la factoria de la Ribera d’Ebre, mentre anuncia beneficis de 17 MEUR al primer semestre d’este  2016, el triple més que l'any passat, i calcula doblar els seus resultats bruts d'explotació (Ebitda) fins als 33 milions d'euros, segons informava l'empresa química.

El comitè d’empresa  recorda que el passat dia 10 de maig, la Direcció d’Ercros va presentar el seu pla d’actuacions per als propers anys, en què es reduirà la producció de clor via mercuri a Vilaseca-I i la deslocalització i tancament de la producció de Clor de la factoria de Flix, la qual cosa comporta l’acomiadament d’uns 75 treballadors d’esta planta i una seixantena a Vila-seca.

D’altra banda, el comitè d’empresa també s’ha fet ressò d’algunes informacions que apunten la intenció d’Ercros d’augmentar el sous als membres del Consell al voltant d'un 30%. “Mentre els gestors de l’empresa condemnen a un futur incert i precari a moltes famílies, de la nostra factoria, ells tenen intenció d’apujar-se el sou un 30%. Tot i la previsió de beneficis, ens consta que Ercros, no vol invertir a Flix i vol marxar com mes aviat millor. Davant esta situació, este  Comitè, vol mostrar la seua indignació en vers esta política egoista del guany personal, sense importar-los les conseqüències de les seves decisions industrials”, manifesten en el comunicat i asseguren que no defalliran “en buscar i trobar la manera de que esta nefasta política industrial de deslocalització” els afecte “el menys possible per tal de mantenir, garantir i salvaguardar, els màxims llocs de treball”.