Joves d’Esquerra Verda pren part en la defensa d’un transport sanitari digne per a les Terres de l’Ebre

L'Assemblea Nacional de l'agrupació aprova una resolució de de JEV Terres de l'Ebre que rebutja el model actual

Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:43h
Joves d’Esquerra Verda ha pres part en la defensa d’un transport sanitari digne per a les Terres de l’Ebre. La formació van aprovar en la XIII Assemblea Nacional, celebrada dissabte passat, la resolució presentada per JEV Terres de l’Ebre que rebutja “el model de transport sanitari instaurat al novembre del 2015 pel canvi de l'empresa adjudicatària del servei d'ambulàncies”. “Exigim que es recupere els serveis retallats que podrien suposar greus perills per a la vida dels qui requerixen estos serveis”, enfatitzen.
 
En la mateixa resolució, les ‘joventuts’ remarquen els principals serveis que s’han retallat i que demanen que es recuperen. Concretament, reivindiquen l’ambulància de suport vital bàsic (SVB) d’Amposta i Sant Jaume d’Enveja; l’ambulància de suport vital avançat medicalitzada 24 hores de l’Ametlla de Mar; l’horari complet de les ambulàncies de Xerta i Batea i també el metge de l’ambulància medicalitzada amb base a Móra d’Ebre.

Seguidament, els joves ecosocialistes insten al Govern a estudiar la possibilitat que els centres d’atenció primària i els consultoris locals tornen a funcionar amb l’horari i els serveis adequats.
Finalment, els Joves d’Esquerra Verda reafirmen tot el seu suport a la Plataforma Salvem les ambulàncies de les Terres de l’Ebre sumant-se a les seues reivindicacions.

Joves inconformistes
Joves d’Esquerra Verda es definix com “una agrupació que aplega gent jove amb un tret comú: un inconformisme que, des dels valors de la igualtat, l’ecologisme, la solidaritat i el republicanisme i l’alter globalització, cerca una transformació possible i necessària de la societat”.

Els joves d’Iniciativa per Catalunya Verds a les Terres de l’Ebre troben en esta agrupació “un mitjà a través del qual fer possible el canvi social al territori”, afirmen en un comunicat.