Pau Samo, veterà dels TEDx i expert en vendre més i millor

Organitzador del TEDxLleida i de les darreres edicions del TEDxAmposta, Pau Samo és consultor i divulgador de "personsal branding" i màrqueting

L'ampostí Pau Samo, expert en màrqueting, s'ha volcat amb l'organització de les conferències TED
L'ampostí Pau Samo, expert en màrqueting, s'ha volcat amb l'organització de les conferències TED | Cedida
Redacció
27 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:52h
Pau Samo va començar venent enciclopèdies porta a porta. Avui dia es conegut entre l'ambient emprenedor i empresarial català pel seu treball de divulgació de tècniques de màrqueting. En poques paraules, l'ampostí Pau Samo és un expert en vendre bé. Ha passat pels departaments de vendes i màrqueting de nombroses empreses i també acumula titulacions sobre la matèria: grau en màrqueting, postgrau en personal branding, administració i direcció d'empreses... a més de geografia i transport marítim.

Actualment compagina el seu treball de consultor independent, la docència i el seu blog, on ell mateix explica que es dedica a fer que "vengues més i millor". Com a consultor està especialitzat en incrementar vendes implantant tècniques de branding i màrqueting. I des del seu blog, entre altres coses, explica com construir una marca personal, tot aprofitant internet i les xarxes socials per posicionar-se al món.

El de divulgador i docent és el perfil amb el que més gaudix Pau Samo. És conferenciant i professor al màster de Direcció General i Lidertatge de la Universitat de Lleida. Però també és un veterà dels TEDx. Va participar a les passades edicions del TEDxAmposta i va ser l'organitzador del TEDxLleida del 2015. El 7 de maig, però, el vorem com a ponent a l'auditori de la Lira Ampostina, on tindrà lloc la nova edició del TEDxAmposta.