Nayara i Nassim, la dansa sense barreres

Els dos germans, campions del món, donaran el seu testimoni el proper 7 de maig

Els germans Nayara i Nassim, en plena actuació.
Els germans Nayara i Nassim, en plena actuació. | Cedida
Redacció
19 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:28h
Ara fa un mes es van proclamar campions del món. Els seus rostres de satisfacció per la fita aconseguida a Holanda només poden equiparar-se a les cares d'emoció continguda que mostra el públic quan veu les seues actuacions. Els germans Nayara i Nassim, que viuen a Benicarló i entrenen a Roquetes, fan que el temps es detenga quan ballen i que la cadira de rodes amb que dansa Nassim siga un element més, sotmés a les delicioses coreografies que desplega sobre l’escenari esta jove parella. La propera edició del TEDxAmposta, que es desenvoluparà el 7 de maig, comptarà també amb ells dos, segons ha revelat l’organització.

Nayara Palazón i Nassim El Habbas han guanyat popularitat recentment per la seua participació al programa de Telecinco ‘Got Talent’, però malgrat la seua joventut –17 i 15 anys respectivament- ja porten anys treballant intensament fora dels àmbits més mediàtics. Ella és alumna de 1r de batxillerat al Joaquim Bau de Tortosa i Nassim, estudiant del Institut de Benicarló. Tots dos són membres del Club de ball esportiu Making Dance de Roquetes.  

El passat mes de març van aconseguir a Holanda una fita excepcional: convertir-se en campions del Mon Wheel Chair Latin Combi del 2016, un títol amb que sumen al seu palmarès de campions d’Espanya dos anys consecutius i 5és del món absoluts, entre altres. Nayara té els 8 cursos amb distinció de la Royal Academy of Ballet de Londres i actualment està cursant el primer cicle professional de ballet clàssic. Nassim El Habbas, té espina bífida amb el grau més alt i balla amb la seva germana des del 2011.

La Nayara ja és coneguda pels TEDxers al participar al TEDxYouth@Amposta l’any passat juntament amb Roger. Segur que a més d’emocionar ballant, enamoren el públic amb les seues experiències vitals.