Metges residents de les TE, premiats a la Jornada de Residents de Medicina Familiar i Comunitària de Catalunya

Han estat guardonats amb el primer premi de Treball de Recerca i el primer i segon premi en la modalitat de Cas Clínic.

Redacció
18 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:44h
Metges residents de les Terres de l’Ebre han estat guardonats en la divuitena Jornada de residents de Medicina Familiar i Comunitària de Catalunya que va tindre lloc el passat 12 d’abril a Barcelona. En total han rebut tres dels guardons que lliura la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC): el primer premi de Treball de Recerca i el primer i segon premi en la modalitat de Cas Clínic.

Wilfran Campo, metge resident de tercer any, hi havia presentat el seu estudi sobre la relació entre risc de caigudes i consum de psicotròpics, amb el qual ha guanyat el Primer Premi de Treball de Recerca. Els altres autors de l’estudi són Zojaina Hernández, Maria Blasco, Laura Barrera, Gina Procida i Franklin Ferreira.

També la comunicación ‘Glioblastoma, neoplàsies encefàliques, cos callós’, de Zojaina Hernández, ha guanyat el Primer Premi de Cas Clínic amb la participació de Wilfran Campo, Ricardo Manuel Paim, Annia Riaño, Sonia Murciano i Ángel Albarracín.

El Segon premi de Cas Clínic el van rebre Wilfran Campo, Zojaina Hernández, Ricardo Manuel Paim, Gina Procida i Flankilin Ferreira per la comunicación ‘ELA, malaltia que emmudix’.

La Unitat Docent Tortosa-Terres de l’Ebre es va constituir fa més de trenta anys i s’hi han format 200 metges de família.

La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) és una associació científica i professional de metges especialistes en medicina familiar i comunitària en l'àmbit de Catalunya. Organitza anualment una jornada per residents, i enguany també a alumnes d’últim curs de medicina i preMIR, amb l’objectiu de crear un espai de reflexió i aprenentatge científic.