La UB i dos famílies es personen en la causa oberta al jutjat per l’accident

Redacció
22 de març del 2016
Actualitzat a les 14:29h
Espai habilitat per expressar el condol al vestíbul de l'edifici històric de la Universitat.
Espai habilitat per expressar el condol al vestíbul de l'edifici històric de la Universitat. | Europa Press

La Universitat de Barcelona ha solicitat personar-se en la causa oberta al Jutjat Número 3 d’Amposta per l’accident d’autocar de diumenge a Freginals, amb 13 víctimes mortals. Durant la tarda d’ahir, dos de les famílies de les universitàries que hi van perdre la vida van comparèixer al jutjat per personar-se al procediment. Ahir es va prendre declaració també a dos víctimes de l’accident i, de moment, segons fonts judicials, no hi ha previsió de més declaracions.
 
En un comunicat, la Universitat de Barcelona ha explicat que l’objectiu és donar suport als afectats i posar-se a disposició del jutjat en les tasques d’identificació de les víctimes per agilitzar tant com siga possible els tràmits posteriors de repatriació.

La UB ha agraït les mostres de suport i la presència de les màximes autoritats en l’acte de record de les 13 estudiants mortes, com també als “centenars de persones” que a títol particular han expressat el seu condol en l’espai habilitat en el vestíbul de l’edifici històric de la universitat, que estarà obert fins a la nit del dimecres.

La institució ha manifestat també el seu agraïment a les universitats catalanes i de l’Estat que han fet actes de memòria per les noies mortes.