Un detingut a la Ràpita per vendre marihuana en una Associació Cannàbica

Redacció
12 de novembre del 2015
Actualitzat a les 16:18h
La Guàrdia Civil ha desmantellat un punt de venda de marihuana a Sant Carles de la Ràpita, en un operatiu que va acabar amb la detenció d'una persona i el decomís d'un total d'1.800 grams de marihuana. L’actuació, segons explica la Guàrdia Civil en una nota de premsa, es va dur a terme a l'interior del local d'Associació Cannábica.

L'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tortosa i l'Oficina d'Anàlisi Fiscal de la Comandància de la Guàrdia Civil van iniciar la recerca arran de les advertències ciutadanes i de les observacions efectuades pels agents, que els van fer adonar d’un elevat i inusual moviment de persones que acudien a una Associació informativa sobre el cànnabis. Els assistents, van comprovar, hi feien una estada breu, i els agents van conèixer també que a l’interior del local una persona es dedicava a la venda de marihuana. “Els compradors identificats van informar que la compra en esta societat l’efectuaven pensant que es tractava d'un acte legal en estar autoritzada l'Associació”, apunta la Guàrcia Civil.

Les Associacions Cannàbiques estan autoritzades per difondre informació relativa al consum de cànnabis, promoure el debat social i en definitiva, parlar sobre la marihuana o els seus derivats. Els agents va detindre un membre de l'Associació com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues, i en el registre al local van ser intervinguts 1.800 grams de marihuana, bàscules de precisió i diversa documentació.

El detingut i el material intervingut han estat posats a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 d'Amposta.