Sortegem dos entrades dobles per a un dels concerts estrella de la Mostra de Jazz de Tortosa

Redacció
24 de juny del 2015
Actualitzat el 25 de juny a les 14:23h
Chris Mink Doky & The Nomads actuarà dijous 2 de juliol a les 22.30 hores a l’auditori Felip Pedrell.
Chris Mink Doky & The Nomads actuarà dijous 2 de juliol a les 22.30 hores a l’auditori Felip Pedrell. | Mostra de Jazz Tortosa

Chris Mink Doky & The Nomads actuarà dijous 2 de juliol a les 22.30 hores a l’auditori Felip Pedrell. Foto: Mostra de Jazz Tortosa


Jazz elèctric amb tocs de funk? Estàs preparat per assistir a un dels concerts estrella de la XXII Mostra de Jazz de Tortosa, el dijous 2 de juliol? Si no t’ho vols perdre, tens l’oportunitat de guanyar una de les dos entrades dobles que sorteja aguaita.cat, en col·laboració amb la Mostra de Jazz de Tortosa, per gaudir del concert de Chris Mink Doky & The Nomads, la potentíssima banda que actuarà a les 22.30 hores a l’auditori Felip Pedrell. Per participar, omple el formulari que trobaràs al final d’este article. L’edició d’enguany de la Mostra arriba amb una diversa oferta, amb més de 30 actuacions en diversos espais de la ciutat, la majoria gratuïtes, amb grups del país i altres referents del jazz internacional.

La bona música començarà a sonar el dilluns 29 de juny (21 h) a Mig Camí, amb el concert inaugural que oferirà la Big Band de Tortosa. L'endemà, dimarts 30, a les 22.30 h i al teatre auditori Felip Pedrell, el primer dels dos concerts de pagament: la CMQ Big Band, una banda de músics cubans que homenatjaran Beny Moré. Al Museu de Tortosa, el dimecres 1 de juliol (22.30 h), Benjamin León Quartet, repetix novament a la ciutat.

Dijous, ja us hem avançat el concert de Chris Mink Doky & The Nomads. Si en voleu tindre alguna referència heu de saber que Chris Minh Doky, el baixista escandinau més important de la seua generació, s’ha guanyat el reconeixement d’estrella del rock a la seua Dinamarca natal, on ha estat condecorat per la reina Margarita per la seua contribució a les arts. Compta amb el respecte de l’elit del jazz nord-americà i ha tocat amb Chaka Khan, The Brecker Brothers, Paul Simon o Eric Clapton, entre molts d’altres. Ens visita per primera vegada, juntament amb The Nomads, una de les bandes més impressionants del jazz elèctric amb pinzellades de funk del panorama mundial, i amb la superstar de la bateria Dave Weckl, el virtuós del jazz fusió Dean Brown a les guitarres i George Whitty als teclats.

Divendres 3 (23.30 h), la Fundación Tony Manero oferix una sessió de funky disco al parc municipal i dissabte 4, a les 23.30 h, també al parc municipal, concert de cloenda amb Miss Mambo & The Mighty Might, i una de les veus protagonistes del musical Sister Act.
Simultàniament, es durà a terme la IX edició de l'Espai Jove de Jazz dels Països Catalans i una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de Cuina Cajun.

Podeu consultar tota la programació aquí.