Caparrós convoca tots els partits amb representació a la Ràpita per negociar el futur govern municipal

Redacció
28 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:27h
Esquerra la Ràpita, força guanyadora en les eleccions municipals de diumenge passat, ha encetat els contactes per conformar un govern "fort i estable" amb una reunió conjunta amb tots els candidats dels grups polítics que van obtenir representació a l'Ajuntament rapitenc.

En aquesta primera reunió, a més de l'alcaldable republicà Josep Caparrós hi van participar Carlos Sanchís (ICV), Àlex Cervera (SI), Pedro Hernández (Més Ràpita), Josep Pitarch (PSC) i Joan Martín Masdéu (CiU). Durant la trobada es van designar els representants de cada partit que continuaran en les converses bilaterals per tal de definir el futur govern rapitenc.
 
"Creiem que la gent de la Ràpita, que ens ha donat la seua confiança, demana una nova manera de fer les coses i nosaltres estem convençuts que cal fer-ho de manera transparent, amb honestedat i amb proximitat, per això, hem obert el diàleg amb tots els partits polítics conjuntament", valorava Caparrós, que s'ha marcat com a objectiu "conformar un govern fort, estable i el més ampli possible, amb tots aquells representants polítics que tinguen il·lusió, ganes i estiguen disposats a treballar en un model de poble de futur".