Móra d’Ebre fusiona turisme i literatura a través de la proposta ‘Litterarum Experience’

S’han distribuït uns 2.000 fullets informatius pels catorze centres culturals més importants de Barcelona.
S’han distribuït uns 2.000 fullets informatius pels catorze centres culturals més importants de Barcelona. | Sirga Comunicació
Redacció
21 de maig del 2015
Actualitzat a les 21:13h

La vuitena edició de Litterarum, fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre, torna a recuperar enguany la proposta anomenada ‘Litterarum Experience’, una oferta turisticoliterària que va encetar l’any passat i que inclou una nit d’allotjament rural a la comarca i l’entrada a cinc espectacles de Litterarum. “Pensem que la nostra fira, a més de difondre la literatura en llengua catalana, també pot fer de motor econòmic i dinamitzar les Terres de l’Ebre turísticament”, apunta el director de Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc, Albert Pujol.

De fet, enguany s’ha millorat el paquet turístic encetat l’any passat i 'Litterarum Experience' oferix, pel preu de 75 euros per parella, una nit amb esmorzar en un allotjament de turisme rural de la Ribera d’Ebre més les entrades als espectacles ‘Vestigis’ de Valer Gisbert, ‘Paper trencat’ de Ramon Castells, ‘Imitació del foc’ de Josep R. Cerdà, ‘Els fruits saborosos’ de Vicens Martín Grup i Gemma Abrié i ‘El poeta Ovidi’ amb Mercè Sampietro, Eduard Iniesta i Llúcia Vives. Tots cinc estan programats dissabte 6 de juny durant tot el dia.

Enguany també es fa una difusió més ambiciosa en l’àmbit nacional d’esta oferta turisticoliterària. Així, s’han imprès uns 2.000 fullets informatius i s’han distribuït a través de l’empresa Quasar Qltura als catorze centres culturals més importants de Barcelona, entre els quals hi ha el Teatre Nacional de Catalunya, el Mercat de les Flors o el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Per poder gaudir de ‘Litterarum Experience’ els interessats s’han de posar en contacte amb l’equip de gestió de Litterarum, a l’adreça electrònica [email protected], abans de dilluns 1 de juny.

La Fira del Llibre Ebrenc està organitzada pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner; i Litterarum, fira d’espectacles literaris, per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes.