Inversió d'1,2 milions d'euros per a l'ampliació del Col·legi Lluís Viñas de Móra d'Ebre

Redacció
17 d'abril del 2015
Actualitzat a les 16:22h
Un moment de la visita de la consellera al col·legi Lluís Vives, este matí.
Un moment de la visita de la consellera al col·legi Lluís Vives, este matí. | Ajuntament de Móra d'Ebre

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, ha visitat el Col·legi Públic Lluís Viñas de Móra d'Ebre, on ha anunciat una nova inversió d'1,2 milions d'euros per a la continuació (segona fase) de les obres de millora i ampliació d'este centre educatiu, el més antic de les Terres de l'Ebre.

La consellera ha avançat que la inversió anunciada anirà consignada als pressupostos de la Generalitat de 2015, amb la qual cosa dóna resposta a les demandes fetes des de la comunitat educativa i les institucions locals per modernitzar i millorar un centre educatiu que havia vist com quedaven obsoletes part de les seues instal·lacions.

La directora del col·legi, Olga Casanova, ha agraït a l'Ajuntament i al Departament de la Generalitat que es puguen dur a terme estes obres. Uns agraïments als quals s'ha afegit l'alcalde, Joan Piñol, qui ha volgut destacar que en un mandat municipal ha vist amb satisfacció com es podia executar una obra molt necessària que feia anys que el poble de Móra d'Ebre esperava.

Els actes de la visita de la consellera s'han iniciat a l'Ajuntament amb la signatura al llibre d'honor. Al centre educatiu, Rigau a visitat els alumnes del P4 i P5, amb qui ha compartit una estona. Seguidament ha fet una visita a les obres de la primera fase de l'ampliació del col·legi  i, finalment, s'ha traslladat a la biblioteca.