Més Ràpita vol impulsar una APP ciutadana que permet avisar d'incidències al poble

Redacció
15 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:58h
App Xeic! Més Ràpita
App Xeic! Més Ràpita | Cedida
El partit Més Ràpita apostarà entre les propostes del seu programa, per crear una aplicació de mòbil que permeta a la ciutadania tenir un fil directe amb l'ajuntament.

L'aplicació, que ha estat batejada amb el nom de Xeic! ha de permetre que "els rapitencs tinguen protagonisme en el dia a dia de l'Ajuntament". Segons el cap de llista de la formació, Pedro Hernández, manifesta que "fins ara les queixes dels rapitencs no arriben a cap lloc, per això confiem que amb esta aplicació el ciutadà de la Ràpita ens ajude a millorar i a resoldre els problemes que passen al poble".

L'aplicació Xeic! permetria als usuaris enviar un avís als serveis municipals sobre incidències a la via pública. L'APP permet que l'usuari faça una o diverses fotografies de la incidència i escrigue qualsevol comentari. Segons Més Ràpita, "l'aplicació localitza exactament el lloc de la incidència i els serveis municipals es posaran en contacte en un màxim de 48 hores amb l'usuari per informar-lo de l'estat de resolució de la incidència".