Més Ràpita presenta l'equip per portar ‘la veu del poble’ al Govern municipal

Pedro Hernández presenta un equip amb 18 cares noves en la política municipal | El candidat a l'alcaldia impulsa una formació totalment local que "només rendirà comptes davant la gent de la Ràpita"

S.C. /Redacció
16 de març del 2015
Actualitzat a les 12:24h
Llista de Més Ràpita per a les eleccions municipals del proper 24 de maig.
Llista de Més Ràpita per a les eleccions municipals del proper 24 de maig. | Cedida

Llista de Més Ràpita per a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Foto: Cedida


Una de les sorpreses de les properes eleccions a la Ràpita, pot ser el projecte que el regidor Pedro Hernández presentarà sota les sigles de Més Ràpita. Un partit exclusivament local (tampoc estarà inscrit a la Federació d'Independents), que només comptarà amb dos persones amb experiència política prèvia, el mateix Hernández, històric regidor del PP que va abandonar la militància del partit després dels nombrosos casos de corrupció en què la formació popular s'hi ha vist implicada, i Juani Sánchez, que actualment també és regidora no adscrita al consistori rapitenc i tancarà la llista.

"Més Ràpita, no és un partit nou que neix a mesos vista de les eleccions municipals, es va crear el 12 de Juny del 2013. Som un partit que no és manat per cap directriu que arribe de fora. Volem ser la veu del poble, parlem clar i es farà un treball polític només per al poble. Nosaltres només rendirem comptes davant de la gent de la Ràpita", destaca el seu cap de llista, Pedro Hernánez. 

Més Ràpita presentarà un equip de 20 persones, força conegudes al municipi en els seus àmbits. "Portem més de dos anys confeccionant el programa electoral, un treball realitzat colze a colze amb la gent de la Ràpita. Hem contat amb gent que engloba tots els sectors. Hem preguntant i demanat la seua opinió, quines són les seues inquietuds i quines han de ser les prioritats que necessita la Ràpita per fer un gir important", explica Hernández.

El número 2 a la llista és Ivan Subirats, molt conegut a la població per la seua trajectòria a l'emissora local Ràdio Ràpita. Tot i que Hernández destaca "l'equip en el seu conjunt" i, de fet, durant la campanya, donarà visibilitat a tots els membres de la llista, "tots són importants, del primer a l'últim", subratlla.

Entre els projectes que Més Ràpita vol impulsar en la propera legislatura si governa trobem la potenciació dels baixos del Garbí (antic Garbeach), impulsar un estudi per la millora de la façana marítima, especialment la zona de les Coves de Pipi, la remodelació del pavelló municipal, cobrir amb plaques de metacrilat transparents la pista de patí, construir una nova futura pista de skate, fer una nova Avinguda dels Esports amb l'eliminació de les rotondes existents i també de l'Avinguda del Sagrat Cor, així com el foment de la joventut, entre d’altres.

La llista al complet de Més Ràpita per a les eleccions municipals és esta:
 
1.- Pedro Hernández
2.- Ivan Subirats
3.- Àngel Rangel
4.- Nati Beltri
5.- Mercè Pablo
6.- David Reverté
7.- Josep Carcellé
8.- Gisela Goyanes
9.- Francisco Curto
10.- Neus Vidal
11.- Josep Subirats
12.- Azucena Plazas
13.- Clara Paris
14.- Gerard Ferre
15.- Pep Elorz
16.- Juan Jose Rangel
17.- Juani Sanchez

SUPLENTS
 
1.- José Trinidad
2.- Mª José Redo
3.- Rubén Rodríguez