La festa ‘Un cop a la pobresa infantil’ destinarà a la seua recaptació a la Creu Roja de l’Ampolla

Cartell de la festa.
Cartell de la festa. | Cedida
Redacció
02 de març del 2015
Actualitzat a les 11:57h
La festa solidària 'Un cop a la pobresa infantil', que tindrà lloc el dissabte 7 de març al
poliesportiu de l’Aldea, donarà enguany tota la seua recaptació a l’assemblea de Creu Roja a l’Ampolla, que destinarà els diners a projectes de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil.

Creu Roja ja havia participat en les dues edicions d’esta festa solidària realitzant-ne el servei preventiu, però en esta ocasió ha estat escollida per ser l’entitat beneficiària dels diners de l’entrada solidària, que costarà 5 euros.

La festa 'Un cop a la pobresa infantil' és una iniciativa dels comunicadors Rubén
Paredes, Amado Cebolla i Jordi Carapuig. Enguany comptarà amb les actuacions musicals d’artistes de les Terres de l’Ebre com Josep Maria Bonet, Riu en So, Mifos i Boira, a més d’altres artistes que s’afegiran els propers dies.

L'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil és una iniciativa impulsada per la Creu Roja, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a la situació
d'emergència social que viu part de la població catalana, especialment els infants. Les dades demostren una realitat que els tècnics i voluntaris de la institució constaten cada dia: "prop de 50.000 xiquets i xiquetes catalans no tenen accés a una alimentació adequada i que 7 de cada 10 famílies en situació de risc no poden garantir una alimentació saludable dels seus fills", segons assegura l'entitat.

L'assemblea local de l'Ampolla Creu Roja compta amb un Centre de Contacte des d'on
assistix les famílies més necessitades de les poblacions de l'entorn: l'Ampolla, el Perelló, el Lligallo del Gànguil, Camarles i l'Aldea. Creu Roja ajuda els infants en situació vulnerable de l'entorn repartint kits d'alimentació a les seues famílies. Altres projectes relacionats amb la infància que també es desenvolupen des de l'Ampolla són l'ajuda al vestuari dels infants, la campanya de beques de llibres escolars i la campanya de joguines.