Cinta Agné, escollida candidata d’Esquerra a Móra d’Ebre

És independent i en l'últim ha estat coordinadora de l’assemblea local de l’ANC

Cinta Agné optarà a l'alcaldia de Móra d'Ebre per Esquerra.
Cinta Agné optarà a l'alcaldia de Móra d'Ebre per Esquerra. | ERC
Redacció
25 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:56h

El president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, Gervasi Aspa, ha presentat este matí Cinta Agné com a candidata del partit a l’alcaldia de Móra d’Ebre. Aspa, després d’agrair al candidat anterior i actual regidor republicà, Josep Anton Moreno, la feina feta, ha felicitat la Secció Local que haja fet un relleu “amb la màxima participació i consens”.

La candidata ha remarcat que el projecte que lidera entén la política municipal com una acció de servei al poble i per això volen escoltar tothom. “Treballarem per fer un nou Ajuntament, basat en la regeneració democràtica, amb honestedat i transparència”, ha afirmat.

Esquerra presentarà a Móra d’Ebre un programa electoral realista, “amb propostes que es puguen complir”, sosté. Ara bé, segons l’alcaldable republicana, “el centre de les nostres polítiques seran les persones i el seu benestar i, sobretot, intentar generar feina”. Agné ha anunciat que la candidatura inclourà gent molt nova en política i joves amb il·lusió per treballar i fer un projecte amb idees noves.

Aspa precisament ha destacat la voluntat del partit d’obrir el projecte al màxim de gent per fer unes llistes electorals transversals i ha reiterat la voluntat de sumar gent independent com Cinta Agné, “amb la qual ens unix la lluita en la defensa de les Terres de l’Ebre, per la justícia social i la llibertat de Catalunya”. D’Agné, el president republicà n’ha volgut destacar “l’honestedat, la gran capacitat de treball i el compromís nacional i social”.

Cinta Agné és zeladora de l'Institut Català de la Salut, una feina que compagina amb tasques de voluntariat. Prové del món assembleari i associatiu, on s'ha implicat des de fa anys en l’organització de la Móra Morisca. També és membre de l'ANC de Móra d'Ebre des que es va fundar i durant el darrer any ha estat la coordinadora de l'assemblea local.