El Consell Comarcal de la Terra Alta i la DO Terra Alta, presents a les Jornades de la Tòfona de Morella

Redacció
22 de gener del 2015
Actualitzat el 23 de gener a les 8:54h
El Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen dels vins de la Terra Alta participen en les XII Jornades de la Tòfona de Morella, que tindran lloc a la capital de la comarca dels Ports a partir d’este divendres 23 de gener i fins al 15 de març.

Demà tindrà lloc la presentació pública d'esta cita gastronòmica, que vol posar en valor un dels ingredients més preuats de la gastronomia valenciana. Durant la presentació es podran degustar alguns plats d'estes jornades i els vins de la Terra Alta.

En esta edició es tornarà a apostar per les demostracions de cuina en directe i per degustacions de productes del territori, els divendres i dissabtes, a la llotja de l'ajuntament de Morella. En estes demostracions els vins de la DO Terra Alta també seran protagonistes, juntament amb l'oli del territori del Sénia i amb la marca Productes de Morella.

Durant gairebé dos mesos, onze restaurants de Morella oferiran menús gastronòmics amb la tòfona com a principal protagonista, a uns preus que oscil·len entre els 26 i els 40 euros el cobert.

El Consell Comarcal de la Terra Alta forma part, juntament amb el Consell Comarcal del Matarranya i l'Ajuntament de Morella, de la iniciativa Tres territoris, una mateixa terra, de promoció turística i econòmica, la qual cosa ha facilitat la participació dels productes de la Terra Alta al principal certamen gastronòmic que Morella celebra durant l'any.