Deltebre insta la concessionària a reobrir el complex esportiu

Redacció
05 de novembre del 2014
Actualitzat a les 19:30h
L’Ajuntament de Deltebre ha aprovat en sessió plenària, amb els vots a favor de ERC, PSC, CiU i l’abstenció del PP, requerir a Trèvol Deltebre i Construccions FEU que en un termini màxim de cinc dies procedisca a restablir el servei d’explotació de la piscina coberta i pavelló poliesportiu, donat que amb el tancament actual incomplixen el contracte per no prestació del servei.

Cal recordar que el passat mes de setembre el Complex Esportiu de Deltebre va tancar portes després del tall del subministrament elèctric de les instal·lacions. Este fet era la culminació dels problemes econòmics que arrossegava l’empresa concessionària Trèvol, que ja va presentar concurs de creditors el passat mes de gener.

Per a l’alcalde de Deltebre, José Emilio Bertomeu, es tracta de “posar fil a l’agulla per tal de solucionar el tema del complex i reobrir les instal·lacions per tal que la gent del municipi gaudisca dels seus serveis”.

Lluís Soler, portaveu de CiU, ha manifestat que han votat a favor per tal de “recolzar jurídicament a l’Ajuntament de Deltebre, però sabem que no servirà de res ja que seria un miracle que en cinc dies es pogués arreglar tot”.

El PP s’ha abstingut perquè segons el seu portaveu, Tomàs Castells, “hi ha molts temes a clarificar al voltant del complex a més d’este” mentre afegia que “ens manca un informe jurídic sobre la concessió”.