VAKAEL: El fabulós vident de la política i les eleccions

per Aguaita.cat , 28 de gener de 2013 a les 13:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Vull dir que el número 6 apareix en totes les anàlisis parcials i globals i marca tot aquest procés, per convertir-se en la clau del referèndum. Aleshores arribava a la conclusió que la consulta per la independència de Catalunya se celebraria el 24 de juny de 2013. Aquesta data, traduïda a numerologia, ens dóna:

Dia 24 = 2 + 4 = 6. Mes juny = 6. Any 2013 = 2 + 0 + 1 + 3 = 6
Ni més ni menys, el número de la Bèstia: 666.

Això és el que opina la majoria dels espanyols de la independència de Catalunya, no solament els del PP. Els espanyols no s'ho acaben de creure, pensen que una cosa així és impossible, contranatura, una bogeria descomunal, satànica... 666. El número de l'anticrist, que per a ells vindria a ser l'antiespanyol.

«Totes les interpretacions cabalístiques convergeixen en la unió de tres sisos: 666. El número de la Bèstia. A més, un dia 6 de desembre (dia de la Constitució) neix Stalin, una altra Bèstia, en aquest cas comunista, el valor numèric de les lletres Stalin es el mateix que les de Satanàs.»


»Coincidències? Tantes? No ho crec. Els dos anticristos, les dues besties satàniques: la catalana i l'espanyola, representades per dos bocs, amb una impressionant cornamenta, figura simbòlica del diable, s'enfrontaran a cops de banya la nit de Sant Joan del 2013, convertida en nit de càbales, de bruixeria electoral... Entre mos de coca i xarrup de cava, milers de paperetes de tots els partits polítics voleiant pels aires, vots cremats a les urnes que proclamen l'aquelarre independentista català, amb les resplendors de les fogueres i el ressò estrident dels petards... La nit de Sant Joan, que cantava en Sisa! Realment fascinant. Una veritable nit estelada.»

El Procés
Això és el que deia en l'article publicat fa unes setmanes i, ara, amb el resultat d'aquesta primera votació del Parlament català, del passat dia 23 (2 + 3 = 5) del mes de gener (1), per tant, 5 + 1 = 6, el meu pronòstic es veu reforçat, perquè la suma numèrica de 85, 8 + 5 = 13... Això confirmaria la data... 2013, però és que, a més a més, tothom sap que les dues abstencions de la CUP també votarien independència i, per tant, el resultat real hauria de ser 87... I aquest número és 8 + 7 = 15 = 1 + 5 = 6. Un altre cop repetit fins a la sacietat el número concomitant: 6.

Com vostès poden veure, m'ho jugo tot a una carta. Si la nit de Sant Joan del 2013, la flama del Canigó és blanca, farem el referèndum. I si ho encerto, ja tinc pensat muntar un consultori electoral via televisió, com el que tenen tots els vaticinadors que practiquen el tarot i multitud de màncies en hores nocturnes i per molts canals televisius. Jo m'especialitzaré en eleccions, tant en les polítiques com en les socials. Votacions locals, comarcals, autonòmiques, al Senat, europees, dels AMPA, d'associacions de veïns, de rectors d'universitats, de comunitats de regants, de palaus de la musica, etc., etc. Em diré, de nom, el mag VAKAEL (que surt de VAticinis KAbalístics ELectorals) i faré pronòstics en temps real a tot aquell que em truqui a la tele en horari nocturn. Les preguntes podrien ser: quan es faran, tals eleccions? Qui guanyarà? Qui perdrà? Quant temps duraran, en el càrrec? Dimitiran? Els enxamparan en alguna corruptela?.

El decorat televisiu serà l'adient, jo no consultaré una bola de cristall, ni tiraré les cartes, ni el tarot, ni invocaré sants, dimonis, àngels o divinitats paganes... Només en casos excepcionals reclamaré l'ajut, la inspiració dels dos animals polítics espanyols més impressionants de la història, sigui dit amb tots els respectes, el Beat Fraga i el Beat Carrillo, els dos finats i que descansin en pau.

A la televisió, a més dels retrats dels Beats, només tindré davant meu una urna transparent, una caixa de vidre on auscultaré els auguris del futur electoral, i contemplaré l'infinit, tots els televidents. Al costat tindré tota una sèrie d'assessors que en breus moments em faran l'anàlisi cabalística numèrica prèvia, és clar, sobretot serietat.

Jo mateix m'estic fent il•lusions, el conte de la lletera... ja ho sé, però... i si la cosa em surt bé? Imaginin-se vostès, estimats lectors i lectores, la immensa quantitat de jàureguis (euros) que en puc traure, del negoci. Perquè, tal com es va veient i destapant en els darrers temps, és en el món de la política (eleccions) on es poden fer fortunes immenses i, a sobre, et premien, et fiquen medalles i t'indulten fiscalment parlant.

Tindré a les meues mans, vull dir, a la meua urna màgica, el resultat de totes les eleccions del país. Per exemple, podré endevinar qui serà el proper tresorer del PP (que podria guanyar 20 milionets d'euros), o podria saber el nom dels alcaldes, ministres, delegats sindicals, parlamentaris, presidents de palaus de la música, de la Faes o de l'Associació Ideas del Pesoe de les pròximes dècades... Com vostès es poden imaginar, espero amb candeletes que el proper dia 24/6/2013, el dia de Sant Joan, se celebri el referèndum per la independència de Catalunya. I que es preparin tots els mags i totes les magues de la televisió, que arriba VAKAEL!

 

 

Arxivat a:
Lo gitano blanc