Més connexions amb bus entre les Terres de l'Ebre i Barcelona

A partir de l’1 d’octubre hi haurà sis expedicions més diàries de dilluns a divendres i dos els dissabtes a les línies Tortosa-Barcelona i Montsià-Barcelona

Redacció
16 de setembre del 2014
El departament de Territori i Sostenibilitat millorarà a partir de l’1 d’octubre les comunicacions amb autobús entre les Terres de l’Ebre i Barcelona, amb més expedicions a les línies Tortosa-Barcelona i Montsià-Barcelona, operades totes dos per Hife, que guanyaran un total de sis expedicions cadascuna.

El servei Tortosa-Barcelona, amb parada també a l’intercanviador de l’Aldea, passarà de les 14 expedicions actuals (7 d’anada i 7 de tornada) a 20 (10+10) de dilluns a divendres tot l’any. Pel que fa als dissabtes feiners es passarà de 8 expedicions (4+4) a 10 (5+5). El temps de recorregut és d’unes dos hores i quart.

La línia Montsià-Barcelona també passarà de les 14 expedicions actuals (7+7) de dilluns a divendres de tot l’any a 20 (10+10). I de 8 (4+4) els dissabtes feiners de tot l’any a 10 (5+5). Fa parada també a l’Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, les Cases i Alcanar. El temps del recorregut és d’unes tres hores.