Els contenidors davall del balcó

Els contenidors, damunt la vorera, davant la façana del veí de Riba-roja que presenta la queixa.
Els contenidors, damunt la vorera, davant la façana del veí de Riba-roja que presenta la queixa. | Cedida
Redacció
10 de setembre del 2014
Els contenidors, damunt la vorera, davant la façana del veí de Riba-roja que presenta la queixa. Foto: Cedida

Olors, insectes, toxicitat, el soroll dels camions en plena nit... són els inconvenients que la família d’Andreu Gironès, que ha enviat la imatge i la queixa a aguaita.cat, assegura haver patit este juliol i agost passat i també els caps de setmana els altres mesos, quan van a viure a la seua casa de Riba-roja d’Ebre. La queixa ve provocada pel fet que els contenidors de brossa de la plaça del Forn, que abans estaven davant d’un altre edifici propietat de l’Ajuntament, no habitat, a la mateixa plaça, han estat instal·lats davall del seu balcó, damunt la vorera.

“Ha estat impossible obrir la finestra i el balcó, ja que em pujaven moltes olors. També vam veure incrementat el nombre d' insectes. La brossa en descomposició genera toxicitat. El camió que solia venir, i no cada dia, sobre les 2 o 3 de la matinada, amb els sorolls (pip-pip-pip) i els moviments han despertat els meus fills sempre (a l'estança on hi ha la finestra petita hi dormen dos xiquets de 5 i 7 anys). Al costat de la meua paret hi havia molts gats... que feien els seus excrements”, explica el veí. Al balcó hi han posat una segona persiana, encara que trencada, per fer de barrera.

La família assegura que va transmetre la queixa a l' Ajuntament de Riba-roja. La resposta va ser que “a la plaça el Forn, hi ha uns contenidors soterrats, que no es poden fer servir ja que el camió no hi passa. L' Ajuntament em va dir que l'any vinent hi ha previst que es compre un camió mes petit, i llavors ja obriran els soterrats”, assegura la família, que diu està vivint “un calvari”.

Recordeu que ara, a més de poder enviar les vostres fotodenúncies al correu [email protected] , també podeu fer-ho a través de whatsapp, al número 639 048 422.