El mestre Jaume Sastre convida en un vídeo a participar a la Marxa de Torxes de Tortosa

Abans, a les 18.30 hores, dictarà una conferència sobre 'Insubmissió i desobediència a la LOMQE'

S.B.
05 de setembre del 2014
990_1409858138jaume-sastre
990_1409858138jaume-sastre
El mestre Jaume Sastre, membre de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears i activista en defensa de la llengua, ha convidat, a través d’un vídeo, a participar a la Marxa de Torxes per la Independència, que tindrà lloc a Tortosa el dimecres 10 de setembre, vespra de la Diada de Catalunya. “Ara més que mai són uns dies molt importants per a la nostra Independència”, recorda Sastre, que fins al 16 de juny passat va protagonitzar una vaga de fam durant 41 dies en contra la política educativa del govern de José Ramon Bauzà.

La Marxa de Torxes de les TE està organitzada per la Comissió 11 de Setembre, que agrupa diversos moviments socials i col·lectius independentistes. Amb el lema Ara és l’hora de dedidir-ho tot!, està previst que comence a les 20.30 hores al castell de la Suda, des d’on els participants recorreran diversos carrers de la ciutat.

Conferència a la URV

Abans de la Marxa, Sastre dictarà una conferencia sobre Insubmissió i desobediència a la LOMQE, la Llei de Millora de la Qualitat Educativa, a l’aula magna del campus de la URV a Tortosa, a partir de les 18.30 hores, organitzada per Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) a les Terres de l’Ebre i la Comissió 11 de Setembre a les Terres de l’Ebre.

Aquí podeu veure el vídeo: