Les Terres de l'Ebre preparen 80 autocars per a la V de Barcelona l'11S

Quaranta territorials de l’ANC es reunixen a Xerta per activar la campanya 'Ara és l'hora' per convèncer els indecisos de cara al 9N

Redacció
07 d'agost del 2014
La reunió a Xerta, on van assistir una quarentena de territorials de l'ANC.
La reunió a Xerta, on van assistir una quarentena de territorials de l'ANC. | ANC
La reunió a Xerta, on van assistir una quarentena de territorials de l'ANC. Foto: ANC

Les diferents territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) estan organitzant una vuitantena d’autocars des de les Terres de l’Ebre per facilitar el desplaçament a Barcelona dels que vulguen participar en la gran V que formaran els catalans el proper 11 de setembre. A hores d’ara, a un mes vista de la mobilització, els autocars de la regió de l’Ebre estan al 35% d’ocupació. La coordinadora de l’ANC a les Terres de l’Ebre, Irene Fornós, ha fet una crida a la participació per omplir el tram 2, que és el que ha estat assignat a l’Ebre: “Enguany ens toca desplaçar a nosaltres i hem de deixar el llistó ben alt omplint el tram 2 de gom a gom”, ha afirmat.

Enguany, com l’any passat, tots els que tinguen pensat participar-hi s’hauran d’inscriure prèviament a la web www.araeslhora.cat ja que d’esta forma es podrà distribuir la gent de forma equitativa entre els 73 trams de la “V” i així garantir que a tots hi haja la gent necessària per assegurar-ne l’èxit.

D’altra banda, este dimecres, una quarantena de territorials de l’ANC de la regió de les Terres de l’Ebre s’han reunit a Xerta per assistir a la presentació de la campanya “Ara és l’hora. La presentació, que ha estat duta a terme per Oriol Soler, director de la campanya, i per Ignasi Termes, coordinador de la comissió d’actes nacional de l’ANC, ha servit per informar a les diferents territorials de quin és el camí a seguir des d’ara i fins al 9 de novembre. En este sentit, Soler ha manifestat: “Per tal d’assolir una majoria social a favor del sí – sí, i d’esta forma garantir una victòria inapel·lable a la consulta, des de l’ANC hem d’arribar a convèncer a mig milió d’indecisos i això ho aconseguirem a través de la mobilització d’un mínim de 100.000 voluntaris”.

Tot i que esta campanya no s’ha presentat oficialment a les Terres de l’Ebre fins esta setmana, tal i com ha dit Fornós: “Des de les Terres de l’Ebre ja l’estem portant a terme, amb actuacions com la que vàrem realitzar fa un parell de setmanes a la platja del Trabucador, des d’on es va enviar un missatge a Europa i al món expressant la nostra voluntat de poder votar el proper 9 de novembre”.