Enxampats mentre intentaven robar en un bar de Móra d'Ebre

Els tres detinguts són veïns d'Ulldecona

Redacció
28 de juliol del 2014
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 24 de juliol, tres homes de 42, 34 i 20 anys d’edat, tots tres de nacionalitat romanesa i veïns d’Ulldecona (Montsià), com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa.

Pels volts de les 02:45 hores de la matinada del mateix dia 24, i gràcies a la col·laboració de la ciutadania, els agents van ser informats que a l’exterior d’un bar de la localitat de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre) s’escoltaven uns forts cops.

Els agents es van personar en el lloc ràpidament i van poder observar que la persiana metàl·lica de l’establiment presentava danys de forçament, sense que els autors haguessin pogut accedir a l’interior. També van ser informats que els autors dels fets havien marxat del lloc i que vestien roba de color fosc.

Seguidament els mossos d’esquadra i la policia local de Móra d’Ebre van iniciar una recerca pel municipi i van localitzar estacionada una furgoneta a l’interior de la quals s’amagaven tres homes.

En l’escorcoll de la furgoneta, els agents van localitzar diverses eines susceptibles de ser emprades pel forçament d’establiments i roba de color negre, per la qual cosa els tres homes van quedar detinguts com a presumptes autors d’una temptativa de robatori amb força.

Els tres detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de Gandesa el mateix dia 24 de juliol , essent decretada la seua llibertat amb càrrecs.