Voleu assistir a l’actuació de Paquito D’Rivera o de Carmen Paris?

Sortegem dos paquets de dos entrades per veure els espectacles de Paquito D'Rivera i Carmen Paris en el marc de la XXI Mostra de Jazz de Tortosa

Redacció
25 de juny del 2014
990_1403711205paris2
990_1403711205paris2

Del dilluns 30 de juny al dissabte 5 de juliol tindrà lloc la XXI edició de la Mostra de Jazz Tortosa, organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa i Acadèmic. Una magnífica ocasió per assistir a un bon nombre d’actuacions musicals en directe, incloses en una escollida programació, i també per gaudir de les activitats paral·leles i de degustar la cuina cajun que preparen bars i restaurants de la ciutat.

 

En el marc d’este esdeveniment musical, Aguaita.cat, en col·laboració amb Acadèmic, us conviden a assistir a dos dels espectacles que s’hi organitzen, els dels dos artistes caps de cartell de l’edició: d’una banda, l’actuació de Paquito d’Rivera, que presenta el seu espectacle «Jazz Meets The Classics» (dijous 3 de juliol , al Teatre Auditori Felip Pedrell), una col·lecció d’obres de compositors clàssics d’Europa i Amèrica; i de l’altra, la de Carmen París, que ens presentarà el seu darrer treball Ejazz con jota (divendres 4 de juliol, al Teatre Auditori Felip Pedrell), una obra amb la qual fa confluir dos gèneres tan distants com són el jazz amb la jota. Els dos concerts començaran a les 22.30 hores.

 

Sortegem dos paquets (de 2 entrades cada un) per a cada un dels espectacles. Per participar-hi i entrar al sorteig només cal que empleneu el formulari que trobareu més avall. Teniu temps fins al dimecres 2 de juliol al migdia. Heu d'indicar si voleu assistir només a un sol espectacle i quin o si voleu optar als dos espectacles.

 

Paquito D’Rivera , dotze premis Grammy

 

Paquito D'Rivera, guanyador de dotze premis Grammy (l’últim aquest 2014), es cèlebre pel seu talent dintre del latin jazz i els seus èxits com a compositor de música clàssica. Fill de l'Havana (Cuba), als 10 anys ja tocava amb l’Orquestra del Teatre Nacional i als 17 anys era un solista regular de l’Orquesta Sinfónica Nacional de Cuba. Va ser membre fundador i director de l’Orquesta Cubana de Música Moderna i fundador i codirector del famós i innovador grup musical Irakere. A més de la seva carrera com a instrumentista i director, D’Rivera, per la seva excel·lent reputació com un impecable compositor, ha estat reconegut mundialment.

 

Dintre de la XXI Mostra de Jazz Tortosa, el sextet que lidera Paquito D’Rivera presenta el seu projecte Els clàssics i el jazz latino, una col·lecció d’obres de compositors clàssics d’Europa i Amèrica, com Frederic Chopin, Ernesto Lecuona, Astor Piazzola, Agustín Barrios, Mozart i Bach, arranjades amb estils dintre del jazz latino.

 

Carmen Paris, un viatge únic i intens
 

Carmen París, compositora, lletrista, pianista i excepcional cantant, ha trobat el seu camí propi dintre de la música. Les seves arrels s’enfonsen dintre del folklore aragonès. La seva música agermana la jota amb altres músiques del món de manera magistral, sempre amb la seva poesia personal i compromesa.

 

Amb el seu quart treball discogràfic, Ejazz con jota, Carmen París conjuga la força de l’expressió i la brillantor de les melodies de la jota amb la riquesa harmònica i rítmica del jazz. Carmen París, acompanyada de la seva banda, presenta este últim treball dintre de la XXI Mostra de Jazz Tortosa, submergint el públic en un viatge únic i intens en què la seua veu espectacular està acompanyada pel jazz més avantguardista.

 

Podeu consultar la programació completa clicant en este enllaç.

 

SORTEIG TANCAT