Josep Felip Monclús repetirà com a alcaldable d'ERC a Tortosa

L'assemblea local del partit l'ha elegit candidat a les municipals del 2015 amb un 96,2% dels vots

Monclús és l'actual portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tortosa.
Monclús és l'actual portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tortosa. | ERC
Redacció
18 de juny del 2014
Monclús és l'actual portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tortosa. Foto: ERC

L’actual portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tortosa, Josep Felip Monclús, ha estat elegit este dimarts per l'assemblea local del partit alcaldable d’ERC a la ciutat de cara a les eleccions municipals de 2015. Monclús, que ha rebut un 92,6% dels vots dels militants reunits a favor i un 7,4% de vots en blanc, ha promès “esforç i dedicació”, i ha demanat a tots els militants la màxima implicació per tal que ERC esdevinga referent a Tortosa i assolisca la força necessària “per a millorar la ciutat”.

Josep Monclús, metge de professió, repetix el repte que va assumir ja el 2011 en encapçalar la candidatura d’ERC a Tortosa. Des de llavors, segons ERC, “el grup municipal a l’ajuntament ha exercit una oposició constructiva a l’actual equip de govern, presentant un total de 38 mocions al plenari amb múltiples propostes per a la millora dels més diversos àmbits d’actuació”. Monclús ha expressat la necessitat d’orientar l’acció de govern a garantir les condicions de vida de la ciutadania i promoure les potencialitats econòmiques de Tortosa en turisme, comerç urbà i emprenedoria, entre d’altres.

Monclús ha afirmat que el seu objectiu és “continuar el treball realitzat per fer de Tortosa una nova ciutat per a un nou país”. Després d’agrair la confiança tant de l’Executiva local com del conjunt de la militància, ha afirmat que “l’acció de govern d’ERC, si els ciutadans ens atorguen la seua confiança, es basarà en els principis republicans de transparència, rigor i honestedat, tan necessaris en un moment de desafecció respecte les institucions”.