Detinguts dos joves per robar en cinc domicilis i un comerç del Baix Ebre

Els Mossos havien localitzat els objectes robats en uns escorcolls arran d'una operació antidroga practicada al març en domicilis de Tortosa

Redacció
16 de juny del 2014
Agents dels Mossos d’Esquadra han informat avui de la detenció, fa deu dies, d’un home de 24 anys i una dona de 19 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Tortosa, com a presumptes autors de sis delictes de robatori amb força ocorreguts a les localitats de Tortosa i l’Ampolla

Els fets es remunten al passat 13 de març, quan en una operació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tortosa, es van detenir sis persones per delictes contra la salut pública. En l’escorcoll dels dos domicilis de Tortosa, on es portava a terme el tràfic de drogues, els agents van localitzar diversos objectes entre els quals hi havia joies, aparells electrònics i dues bicicletes. Tot apuntava que el material podia provenir de possibles robatoris i que hauria estat bescanviat per droga.

Les investigacions posteriors per esbrinar la procedència dels objectes intervinguts van permetre comprovar que alguns d’ells havien estat sostrets en robatoris que havien estat perpetrats en quatre domicilis i un establiment comercial de Tortosa i en un domicili de l’Ampolla.

Els mossos també van determinar que els dos joves estaven relacionats directament amb l’autoria dels robatoris, per la qual cosa van detenir-los. Una part dels objectes intervinguts ja ha estat retornada als seus legítims propietaris.

Els detinguts van quedar en llibertat, després de declarar en seu policial, a l’espera de comparèixer davant l’autoritat judicial.