L'Ajuntament de l'Ampolla aplica els protocols per a iniciar el curs amb la màxima seguretat sanitària

per Aguaita.cat , L'Ampolla, 14 de setembre de 2020 a les 18:08 |
L'Ajuntament de l'Ampolla, en coordinació amb la direcció de l'Escola Mediterrani de l'Ampolla, ha posat en marxa tots els protocols per tal d'iniciar el curs escolar amb la màxima seguretat sanitària possible.
L'Ajuntament ha dotat el centre de tots aquells elements de prevenció i seguretat que des del consell escolar i la direcció del centre li han sol·licitat, amb la finalitat de complementar els facilitats pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. 

Així doncs, l'Ajuntament ha proporcionat estores desinfectants per a les entrades, dispensadors de gel amb sensor per a totes les aules, gel hidroalcohòlic, termòmetres frontals per a controlar la temperatura als nens i nenes abans d'accedir al centre, desinfectant per a superfícies, mascaretes i altres elements necessaris perquè tant el personal docent com l'alumnat disposi de la màxima protecció sanitària.
La Regidoria de Cohesió Social també ha anunciat que s'intensificaran i es reorientaran les tasques de neteja i desinfecció del centre, posant especial atenció als banys i als espais on hi hagi més afluència de nens i nenes.

A més a més, s'ha creat un pla de mobilitat viària amb l'objectiu que cada classe pugui entrar i sortir per la porta que li correspon, incrementant així la seguretat tant dels alumnes com dels acompanyants, que disposaran de més espai per a poder mantenir les distàncies sanitàries recomanades.
Pel que fa al servei de menjador, s'ha dissenyat un pla de menjador adient a les necessitats, respectant els torns amb els grups bombolla establerts pel centre, amb una monitora més respecte al curs passat, i adequant una aula extra que també farà la funció de menjador.
 

Foto: Cedida

 

Participació