​El transport escolar de la Ribera d'Ebre disposarà este curs de 17 rutes amb 425 alumnes

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, que gestiona el servei, adoptarà mesures de prevenció i per assegurar el compliment dels protocols contra la propagació de la covid-19

per Aguaita.cat , Móra d'Ebre, 14 de setembre de 2020 a les 09:29 |
Transport escolar.
Este dilluns gairebé 27.000 alumnes de les quatre comarques de l'Ebre —aproximadament 2.800 a la Ribera— comencen el curs. I amb l'inici de les classes també s'activa de nou el servei de transport escolar, que gestiona el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Enguany, s'han programat disset rutes que s'oferiran servei a 394 alumnes d'ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Educació Especial, a més de 28 usuaris del taller i 3 usuaris del CET (Centre especial de Treball) del Centre Jeroni de Moragas. En total es tracta de 425 alumnes.

Els alumnes de secundària de Riba-roja, Ascó, La Torre de l'Espanyol, La Palma d'Ebre i Vinebre es desplaçaran fins a l'institut de Flix. A l'institut Julio Antonio de Móra d'Ebre hi aniran els de Benissanet, Miravet, Garcia, Móra la Nova, Tivissa i Ginestar. Els estudiants de Darmós cursaran els estudis l'institut-escola 3 d'Abril de Móra la Nova. A tot plegat, cal sumar-hi els alumnes de tota la comarca que distribuïts en sis rutes es desplacen amb el transport comarcal al CET Jeroni de Moragas.


Un protocol estricte per a la prevenció de la COVID

Seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat, el Consell Comarcal ha aprovat el protocol del servei de transport escolar per fer front a la COVID-19, que té com a finalitat principal garantir la seguretat ciutadana a través de l'adopció d'una sèrie de mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut de tots els usuaris del transport escolar. Així, tots els alumnes hauran de portar mascareta, s'entrarà per la porta del darrere del bus, cadascú disposarà d’un seient fix i s'haurà de procurar la màxima separació entre els usuaris.

 

Participació