La DO Terra Alta crea una borsa solidària de treball per ajudar els cellers en cas de quarentenes durant la verema

Es formarà amb la col·laboració dels cellers que vulguen participar-hi de forma desinteressada

Imatge de la verema, que fa uns dies té lloc a la Terra Alta. Foto d'arxiu
Imatge de la verema, que fa uns dies té lloc a la Terra Alta. Foto d'arxiu | Cedida
Aguaita.cat
07 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:56h
El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Terra Alta ha impulsat la creació d'una borsa de treball per ajudar els seus cellers durant la verema davant la possibilitat que algun d'ells es veja en l'obligació de tancar les seues instal·lacions o perdre temporalment una part de la seua plantilla per una quarantena, ja siga per contagi o contacte amb un positiu per la covid-19. 

"Els mesos de verema són estratègics per als cellers, possiblement els més importants de l'any, i davant la possibilitat que alguns d'ells puguin veure afectada la seva plantilla a conseqüència de la crisi sanitària, sigui per malaltia o per complir amb els protocols de seguretat, des de la DO Terra Alta s'ha decidit crear aquest banc de recursos, tant personals com tècnics per tal de donar tot el suport possible als cellers", defensa el Consell Regulador en una nota de premsa.  

La borsa tindrà un caràcter solidari i es formarà amb la col·laboració dels cellers que vulguen participar-hi de forma desinteressada. Estos cellers podran oferir personal o mitjans tècnics als cellers que hagen de confinar-se o tancar les seues instal·lacions per un cas de coronavirus. 

La mesura va ser aprovada amb un "consens total" per part dels membres que conformen la junta del Consell Regulador i s'activarà al llarg d'esta mateixa setmana per tal de poder assistir a qualsevol celler que ho necessités de manera immediata.