Tortosa ofereix formació i pràctiques remunerades a 10 joves del centre històric

El programa "Treball als Barris" ofereix sis mesos de contracte per treballar a les instal·lacions municipals

Meritxell Roigé amb els joves participants al programa "Treball als Barris".
Meritxell Roigé amb els joves participants al programa "Treball als Barris". | Ajuntament Tortosa
Redacció
11 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:04h
La nova edició del programa "Treball als Barris, organitzat pel Centre de Formació Ocupacional (CFO) de Tortosa, ha donat l'oportunitat a 10 joves d'aprendre l'ofici de pintor. El programa, que consta de 6 mesos de formació i 6 mesos de pràctiques remunerades, està destinat als menors de 25 anys que resideixen al centre històric de la capital del Baix Ebre.

En aquesta edició, una de les actuacions que han realitzat els participants ha estat la de repintar l'escola de la Mercè, al barri del Rastre. L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va visitar l'espai i es va mostrar satisfeta de l'èxit del programa, ja que "es tracta d'una acció transversal, que permet formar joves, però que també té un retorn molt positiu a la societat". D'aquesta manera, durant sis mesos els joves actuaran a diferents equipaments municipals, posant en pràctica tot allò que han après.

En aquesta línia, Meritxell Roigé destacava que "amb aquest programa refermem l'aposta del govern municipal per generar ocupació i també fomentem la formació pràctica a través del CFO". "Enguany l'Ajuntament de Tortosa ja hem contractat més de 50 plans d'ocupació i en seguirem impulsant prop d'una vintena més, perquè entenem que en aquest moment de crisi és imprescindible formar i generar ocupació", tancava l'alcaldessa.