Un positiu de Covid-19 provoca la suspensió del Campus de Bàsquet Femení Winners a Amposta

Després del positiu d'una de les participants, es fan proves PCR a totes les noies, al cos tècnic i també a alguns dels treballadors del Centre de Tecnificació

per Redacció , Amposta, 30 de juliol de 2020 a les 17:17 |
El Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre, a Amposta, ha suspès el Campus de Bàsquet Femení Winners davant un cas positiu de la Covid-19. Segons ha informat l’Ajuntament d’Amposta, dimarts una de les participants al Campus -que havia arribat a Amposta diumenge- va retornar a casa seua perquè la seua mare havia donat positiu en una prova PCR. Un cop allí se li va fer la prova, que ha resultat positiva. Paral·lelament, este dimecres a la nit, una altra de les joves, que hi havia estat en contacte, n'ha presentat símptomes.

▫️Epidemiologia de les Terres de l’Ebre ha decidit tractar la situació com un possible brot i farà proves PCR a totes participants, al cos tècnic i també a alguns dels treballadors del Centre de Tecnificació que han tingut contacte amb la jove”, exposa l’Ajuntament en un comunicat.


▫️Malgrat desconèixer encara els resultats d’estes PCR, que es realitzaran este dijous a la tarda, seguint les recomanacions d’Epidemiologia de les Terres de l’Ebre, la direcció del Campus i el Centre de Tecnificació han acordat cancel·lar el Campus i que les joves retornen a les seues ciutats este divendres”, conclou.

 

Participació