El brot de l’hospital de Jesús suma cinc contagis en un dia i passa a 24 positius

Hi ha un positiu hospitalitzat, s'han produït 4 defuncions i s'està fent cribatge a tot l'hospital

Imatge d'arxiu de l'hospital de la Santa Creu de Jesús.
Imatge d'arxiu de l'hospital de la Santa Creu de Jesús. | S.B.
Aguaita.cat
23 de juliol del 2020
Actualitzat a les 22:55h
El departament de Salut ha actualitzat este dijous al vespre les dades de seguiment dels brots de coronavirus a les Terres de l’Ebre, on n’hi ha sis actius d’un total de set que s’han produït. Entre estos destaca el creixement de contagis al brot que afecta l’hospital de la Santa Creu de Jesús, on els positius han sumat cinc casos en un dia, passant de 19 a 24. D’estos n’hi ha un hospitalitzat, s’han produït 4 defuncions, i s’està fent cribatge a tot l’hospital.

Encara a Tortosa, el brot que ahir sumava sis afectats passa a 9, amb sis contactes en seguiment dins de l’àmbit familiar.

També suma tres nous afectats el brot de la Ràpita que s’ha introduït a l’Hospital Comarcal d’Amposta, amb un total de 13 casos entre la Ràpita i l'Hospital Comarcal d'Amposta, quan fa 24 hores s’havia arribat als 10 contagis. Es fa seguiment a una vintena de persones i hi ha un hospitalitzat.

Salut apunta també que el considerat segon brot de la Ràpita te l’orígen a Peníscola, amb 10 casos i 15 contactes en seguiment, quan ahir eren 3 els casos reportats.

Tant el brot de la Raval de Crist a Roquetes, amb 3 casos detectats i 5 contactes en seguiment, com el del Perelló, amb 14 casos, dels quals 2 estan hospitalitzats i amb 70 casos en seguiment, semblen més estabilitzats a hores d’ara.