Les associacions de dones de les TE creen una xarxa d'intercanvi de temps, serveis i recursos

Una trentena de representants de diverses entitats participen en l’Assemblea Territorial de Dones de les Terres de l’Ebre, en la qual van presentar els diversos projectes que estan desenvolupant

Redacció
04 d'abril del 2014
Una trentena de representants de diverses entitats van participar ahir en l’assemblea territorial de Dones de les Terres de l’Ebre, en el marc de la qual van presentar els diversos projectes que estan desenvolupant. Entre ells, destaca la creació d’una xarxa d’intercanvi de temps, habilitats, coneixements, serveis i ajut entre les entitats de dones. La trobada va comptar amb l’assistència de la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre, Carme Valls.

L'objectiu de les Assemblees Territorials de Dones és “impulsar la participació de la xarxa associativa femenina en les polítiques de dones que realitza el Govern de la Generalitat de Catalunya”, segons la nota de premsa emesa pel propi Govern. També esdevenen espais d'intercanvi d'experiències i bones pràctiques d'actuació.

Les Assemblees formen part del Consell Nacional de Dones de Catalunya, òrgan participatiu i consultiu de l'Institut Català de les Dones, format per representants de prop de 400 entitats de dones. A través d'aquest Consell, les entitats de dones esdevenen interlocutores de les polítiques que fa el Govern de la Generalitat, en especial els plans específics de dones.

Van participar en la reunió les següents entitats: Associació Mestresses d'Alcanar, ADEDE Terres de l'Ebre, Associació de dones d'Alfara de Carles, Associació de Dones de la Unió, Associació de Dones de Tivenys, Associació de Dones de Bítem, Associació de Dones del Barri del Roser de Ferreries i Associació de Dones de Deltebre.