Amposta habilitarà 8.000 m2 per a l'estacionament d'autocaravanes els mesos d'estiu

Estarà darrera de l'auditori municipal i comptarà amb servei d'aigua i dipòsit d'aigües brutes

per Aguaita.cat , Amposta, 26 de juny de 2020 a les 12:45 |
Una autocaravana a la carretera | ACN
Atraure un turisme de proximitat i amb un poder adquisitiu elevat en una temporada en què es preveu que el turisme d’autocaravanes serà important. Esta és la voluntat de l’Ajuntament d’Amposta,  que a través de la regidoria de Turisme i Promoció Exterior, este estiu habilitarà un espai d’autocaravanes de 8.000 metres quadrats, amb servei d’aigua i dipòsit d’aigües brutes, a la pastilla ubicada darrera de l’auditori municipal i a la vora del Canal Marítim.

"Ja hem viscut experiències prèvies amb caravanistes, a la Festa de la Carxofa o a la Festa del Mercat a la Plaça, i han estat satisfactòries, tant per als i les turistes que ens han visitat com per als negocis de la ciutat", assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "i mentre busquem el millor emplaçament per a fer un espai d’autocaravanes definitiu, este estiu hem decidit habilitar esta zona". "L’estiu post-covid serà un estiu de turisme de proximitat; les autocaravanes s’estan plantejant com una bona alternativa per a viatjar, i volem situar-nos en aquest mercat", afegeix l’alcalde.


Així, entre el 3 de juliol i el 31 d’agost, a la zona darrera de l’auditori, l’Ajuntament hi instal·larà servei d’aigua i dipòsit d’aigües brutes, les demandes dels autocaravanistes per tal de poder fer nit. També es realitzaran diferents accions de promoció de la zona, a través d’associacions d’autocaravanistes, per donar-los a conèixer esta oferta, així com també les opcions turístiques que poden gaudir a la zona.
 

Informació sobre l'àrea d'autocaravanes d'Amposta

 

Participació