Esquerra-Més Deltebre exigeix a Soler que retorne als veïns els diners del soterrament de les línies de mitja tensió

El grup municipal d’Esquerra Republicana – Més Deltebre ha presentat al registre de l’ajuntament una petició dirigida al govern de Lluís Soler perquè retorne de manera imminent els diners que els veïns de la zona dels “Hortets” van pagar en contribucions especials per al soterrament de les línies de transport elèctric de mitja tensió

per Aguaita.cat , Deltebre, 22 de juny de 2020 a les 18:16 |
El grup municipal d’Esquerra Republicana – Més Deltebre ha presentat al registre de l’ajuntament una petició dirigida al govern de Lluís Soler perquè retorne de manera imminent els diners que els veïns de la zona dels “Hortets” van pagar en contribucions especials per al soterrament de les línies de transport elèctric de mitja tensió. Esta petició, que els republicans ja han fet en reiterades ocasions, arriba després que el govern d’Enlairem Deltebre anunciés una important inversió d’Endesa al municipi i que comportarà soterrar les línies àeries de mitja tensió en  altres zones, sense cap cost per als veïns i veïnes. El grup municipal d’Esquerra, tant la passada legislatura com esta, ha defensat al Ple que les companyies elèctriques eren qui havien de sufragar els costos dels soterraments.
“Vam haver de sentir que la nostra petició era “populista” i que demanàvem l’impossible a les companyies elèctriques. El temps ens ha donat la raó” expressava el portaveu republicà Joan Alginet. 

Participació