Trenta-dos persones queden aïllades al Trabucador en trencar-se de nou la barra

Salvament Marítim ha rebut l'avís per rescatar 32 persones que havien quedat aïllades a la barra del Trabucador al Delta de l'Ebre esta tarde a les 19.08 hores

per Aguaita.cat , Delta de l'Ebre, 8 de maig de 2020 a les 21:19 |

Salvament Marítim informa a l'aguaita.cat que a les 19.08 hores d'esta tarde han rebut un avís de la Guardia Civil per actuar en un rescat a la barra del Trabucador al Delta de l'Ebre.


Un total de 32 persones han quedat aïllades en trencar-se la barra dels Trabucador, un altre cop. La Guàrdia Civil no els ha confirmat si es tracta dels treballadors de l'empresa Infosa que opera a les salines i eren treballadors que reparaven la barra de les Salines de la Trinitat.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat l'embarcació de Salvament Marítim Salvamar Achernar, amb base naval a Sant Carles de la Ràpita que donada la poca fondària ha tingut que utilitzar una embarcació menor, una embarcació pneumàtica per arribar a ells i rescatar-los i un cop salvats ja l'embarcació Salvamar Achernar els ha portat fins a terra. En tot moment professionals han assessorat a salvament marítim per guardar les distàncies de seguretat en el rescat donada l'emergència sanitària que vivim, segons ens ha confirmat Salvament Marítim.

 

Participació