VÍDEO | La missa de Dijous Sant arriba en carrossa pels carrers de Deltebre

Mossèn Joan Guerola ha impulsat diverses iniciatives per fer arribar la Setmana Santa als seus feligresos

1200_1586430191missa
1200_1586430191missa
Aguaita.cat
09 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:14h


El mossèn de la Parròquia Sant Miquel de la Cava (Deltebre), Joan Guerola, està decidit a compartir i fer arribar la Setmana Santa a tota la gent que, pel confinament, enguany no podrà participar dels actes religiosos.

Si este dissabte passat explicava a l'aguaita.cat la idea que havia impulsat per fer les misses acompanyat de les fotos dels feligresos, este dijous, ha fet un pas més. En motiu del Dijous Sant s'ha desplaçat pels carrers de Deltebre i Riumar pregant per totes les persones que estan lluitant contra la pandèmia. I ho ha fet d'una manera molt especial, a bord del remolc d'un camió, com es fa en les carrosses de festes, i dient missa per uns altaveus. "Us invitem a sortir a les finestres i balcons quan passem per acollir la seua carícia d’amor, fortalesa i benedicció", anunciava el mossèn a través de les xarxes socials.

Cal tenir en compte que mossèn Guerola ha estat un dels religiosos més implicats del territori des de l'inici de la pandèmia. Des de l'inici del confinament ha fer totes les seues misses en directe per Facebook i des de fa uns dies, tal com vam explicar en este reportatge, ha omplert els bancs de la parròquia Sant Miquel de la Cava amb les fotos que els feligresos li han fet arribar.