Alcanar tanca els accessos secundaris a les Cases per a evitar l'​entrada de persones amb segona residència

Des d’esta setmana l’accés a les Cases només es pot realitzar mitjançant l’entrada principal de l'N-340 cap al carrer Trafalgar per a evitar el desplaçament a segones residències

per Aguaita.cat , Alcanar, 31 de març de 2020 a les 19:36 |
Des d’esta setmana l’accés a les Cases només es pot realitzar mitjançant l’entrada principal de l'N-340 cap al carrer Trafalgar per a evitar el desplaçament a segones residències. 
La resta d’accessos secundaris i camins estan tallats a la circulació de forma permanent. A més, amb motiu de l'aplicació de les mesures de restricció de circulació decretades per l'estat d'alarma i per evitar la propagació de la Covid-19, la Policia Local d'Alcanar fa controls als accessos de les diferents zones turístiques del municipi. 


El govern municipal dona suport a este conjunt d'actuacions que està portant a terme la Policia Local d'Alcanar. En este sentit, el regidor de Governació, Jordi Bort, explica que la decisió "s’ha pres per a evitar l’arribada de turistes i persones que volen traslladar-se a la segona residència sobretot de cara a Setmana Santa i també per augmentar la seguretat de la ciutadania".

D'altra banda, Joan Roig, alcalde d'Alcanar demana "comprensió i cooperació de la ciutadania en estos moments tan difícils" i confia que "tot anirà bé perquè al nostre municipi tothom hi posa de la seua part per lluitar contra la Covid-19". 

 

Arxivat a:
Societat
Participació