La Xina envia un carregament de material sanitari cap a les Terres de l'Ebre

L'organisme CSFF i 58 donants particulars xinesos agraïxen així la tasca d'una professional de l'Hospital Verge de la Cinta, membre de la CGT, que va assessorar diversos hospitals de primera línia de les províncies de Wuhan i Shenzen

Carregament de material en l'avió que arribarà de forma imminent des de la Xina
Carregament de material en l'avió que arribarà de forma imminent des de la Xina | CGT
Aguaita.cat
30 de març del 2020
Actualitzat a les 16:28h
L'organisme CSFF (China International New Media Short Film Festival) de l’Administració Nacional de Radio i Televisió del Govern Popular Xinès i 58 donants particulars xinesos més han enviat material de protecció sanitari a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) i a Terres de l'Ebre, en agraïment a l'ajuda que va proporcionar una professional de l'HTVC i de la Confederació General del Treball de Catalunya (CGT) a Terres de l’Ebre, qui fa dos mesos va assessorar tècnicament i va fer arribar donacions de material a diversos hospitals de primera línia de les províncies de Wuhan i Shenzen.

Segons informa la CGT de les Terres de l'Ebre en una nota de premsa, es preveu que l'arribada de material siga imminent, ja que ja s'ha procedit a l'enviament en avió des de Xina i s'ha centralitzat l'entrega l'Hospital Verge de la Cinta des d'on es posarà a disposició de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre.
 

Les donacions arriben de l'organisme CSFF i 58 particulars xinesos Foto: CGT



L'enviament del material arribarà etiquetat amb missatges encoratjadors com ara: "Cuideu-vos uns dels altres. Una marea unida davant les dificultats" o "Manteniu-vos forts! Tots estem amb vosaltres!".

La donació anirà destinada principalment als professionals i personal sanitari de l'Hospital Verge de la Cinta i del personal sanitari de les Terres de l'Ebre. Tot i que també s'ha procedit a l'enviament d'altres partides a l'hospital d'Igualada, en la regió on es concentra el principal focus a Catalunya, així com a personal mèdic de Saragossa i a personal dels cossos de seguretat de Catalunya. 

A banda d'esta donació, la CGT de Catalunya s'ha sumat a la iniciativa de les donacions, i ha adquirit unes 10.000 mascaretes per fer arribar als sanitaris de tot Catalunya, per un import de 16.000 €, aportats des de les diverses seccions, entre les quals la CGT Terres de l'Ebre hi ha aportat 1.000 € per a la compra de més material. El sindicat prepara, a més, una segona comanda de mascaretes. 
 

Part del material recollit que s'enviarà directament de l'Hospital  de Tortosa Verge de la Cinta Foto: CGT