Segona mort per coronavirus a les Terres de l'Ebre i es dupliquen els casos nous en un dia

Tal com preveu Salut esta setmana és la decisiva per frenar la corba del coronavirus ja que els casos es podrien disparar i cal seguir amb el confinament

Sis pacients estan hospitalitzats al Verge de la Cinta, quatre dels quals a l'UCI.
Sis pacients estan hospitalitzats al Verge de la Cinta, quatre dels quals a l'UCI. | Aguaita.cat
Aguaita.cat
26 de març del 2020
Actualitzat a les 20:00h
Segons informa Salut, a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre hi ha hagut 16 casos nous confirmats de coronavirus, xifra que eleva a 57 el nombre de casos acumulats.
Dels acumulats de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre n’hi ha 26 hospitalitzats, 8 dels quals es troben a l'UCI. S’ha registrat una mort a la Regió Sanitària a les Terres de l’Ebre a l'Hospital Verge de la Cinta i el nombre acumulat és 2 des de l'inici de la pandèmia per coronavirus.
 
 
D'altra banda, a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s'han confirmat 65 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, dada que eleva a 296 el nombre de confirmats acumulats.
Del total d’acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 157 es troben ingressats, 41 dels quals mantenen ingrés a l’UCI. La Regió Sanitària Camp de Tarragona hi ha hagut 3 exitus (morts), xifra que eleva a 11 els morts acumulats.
 
Pel que fa a la residència Ballús de Valls, s’han confirmat 10 positius entre els residents i s’ha de lamentar una mort. Estes xifres estan incloses en les dades de Regió Sanitària Camp de Tarragona.