Els serveis municipals de Roquetes inicien la desinfecció diària de les zones amb més perill

El servei es farà diàriament mentre dure el confinament a Roquetes, la Raval de Cristo i s'ampliarà a altres zones de la ciutat

Desinfecció de les zones comunes amb alt risc a Roquetes durant la crisi del coronavirus
Desinfecció de les zones comunes amb alt risc a Roquetes durant la crisi del coronavirus | Ajuntament de Roquetes
Aguaita.cat
19 de març del 2020
Actualitzat a les 17:58h
Els serveis municipals de l'Ajuntament de Roquetes ha treballat durant tot el matí en la desinfecció de les zones amb més perill de contaminació de Roquetes i la Raval de Cristo com són el CAP, Serveis Socials, dependències de la Policia Local i exterior dels comerços oberts per a l'abastiment de menjar.
Tal com informa a l'aguaita.cat, Ivan Garcia, regidor de l'Ajuntament de Roquetes d'Obres Públiques i Turisme, "es farà cada dia fins que dure el confinament i l'estat d'alerta sanitària. La pròxima setmana s'ampliarà per altres zones de la ciutat".

L'Ajuntament de Roquetes també disposa d'un servei de suport emocional telefònic per a totes aquelles persones que es troben confinades a casa; ja siguen persones grans, famílies amb xiquets, joves, adolescents... que necessiten suport en estos moments i acompanyament.

Un equip de dos psicòlogues voluntàries es posa a la disposició de la ciutadania de Roquetes per tal de donar suport emocional i seguiment del seu estat i atendre preguntes concretes per derivar les consultes als departaments de Salut i Serveis Socials corresponents en el cas que siga necessari.
 
Qui hi estigue interessat/da pot trucar al telèfon 977 502 321 de 9.00 a 14.00 hores i deixar el nom i el telèfon de contacte i en breu l'equip de psicòlogues es posarà en contacte amb la gent que ho necessite.

 ​