El COPATE establix torns de treball a l’abocador de Mas de Barberans i les depuradores per evitar contagis

Oferix la possibilitat de fer teletreball al personal que ho sol·licite com una mesura de conciliació davant el tancament dels centres educatius

per Redacció , Tortosa, 12 de març de 2020 a les 17:36 |
La comissió de govern del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) ha adoptat este dijous un seguit de mesures per tal de garantir la prestació del servei i evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2. En este sentit, s’ha acordat establir torns de treball a l’abocador de Mas de Barberans i a les estacions depuradores d’aigües residuals. “Evitem la coincidència de treballadors a les instal·lacions per tal d’evitar contagis i així garantim el servei a la ciutadania”, ha manifestat el president del COPATE, Joan Alginet.
 

També s’evitarà la mobilitat dels treballadors de les diferents unitats entre les distintes seus del COPATE i s’oferirà la possibilitat de fer teletreball al personal que ho sol·licite com una mesura de conciliació davant el tancament dels centres educatius.
 

Finalment, s’han suspès les activitats formatives; les jornades com ara la presentació de les conclusions del projecte Life Clinomics, que s’havia de celebrar dimarts que ve; l’accés dels escolars a les deixalleries i depuradores queda prohibit i les comunicadores ambientals no aniran a fer xerrades a les escoles.
 
Des del COPATE s’insistix en la necessitat de rentar-se les mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques com una mesura preventiva.
 

 

Participació