Ajornats els concerts del grup de pop líric IN VIVO a la Ràpita i Amposta

Els espectacles estaven programats per a aquest cap de setmana

El grup IN VIVO està format per quatre cantants lírics
El grup IN VIVO està format per quatre cantants lírics | CEDIDA
Aguaita.cat
11 de març del 2020
Actualitzat el 12 de març a les 8:52h
ACTUALITZACIÓ 20.00 hores
L'organització dels concerts que este cap de setmana havia d'oferir el grup de pop líric IN VIVO a Amposta i la Ràpita ha decidit ajornar els espectacles davant les indicacions de la Generalitat de Catalunya de limitar i suspendre les activitats multitudinàries en espais oberts i tancats arran com a mesures per fer front al coronavirus. Els promotors de l'espectacle anunciaran les noves dates tan aviat com siga possible.

Tota la gent que ha adquirit les entrades per als concerts, una vegada es sabran les noves dades dels espectacles, tindran la opció d'assitir amb la mateixa entrada o es reemborsaran els diners.

INFORMACIÓ 12.30 hores
El grup musical de pop líric IN VIVO, que fusiona les seues veus operístiques amb temes de tots els temps encetarà la seua gira a les Terres de l'Ebre el proper dissabte 14 de març a Amposta. La gira passarà també per la Ràpita (15 de març), la Sénia (4 d'abril) i Móra d'Ebre (18 d'abril).

L'espectacularitat de la posada en escena del quartet ha generat força expectativa. Tan és així, que les entrades per a la Ràpita ja s'han esgotat, segons informa el promotor d'estos concerts, Garcos Espectacles, i en queden les últimes per al concert de la capital del Montsià. 

IN VIVO està format per quatre cantants lírics:  Néster Martorell (tenor), Juan Ledesma (tenor), Giorgio Celenza (barítono) i Juan Ramón González (tenor), que és el seu director i productor del grup, a més de provenir d'una notable nissaga de cantants lírics.

Ganador és el títol genèric del seu àlbum, que inclou temes com Un regalo que te dio la vida, O sole mio, Hasta mi final, A mi manera, Mama, Regresa a mí, Va todo al ganador, Por ti volaré, Héroe, Carusso… així com èxits de diversos estils, com ara balades, boleros, àries d'òpera o renxeres. 



Les dates i els concerts a les Terres de l'Ebre són els següents:

Amposta
14 de març
22:00 hores
Auditori de la Unió Filharmònica 

La Ràpita
15 de març
19:00 hores
Auditori Sixto Mir

La Sénia
4 d'abril
19:00 hores
Casa de Cultura

Móra d'Ebre
18 d'abril
22 hores
La Llanterna Teatre